مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی بين الملل

با سلام
حدود يك ماه پيش يكي از دوستان صميمی كه در مالزی زندگی ميكنه به من پيشنهاد كار در سكه های مجازی داد، و منم از رو اعتماد قبلی كه داشتم مبلغ ٢٢٠٠٠ دلار به ايشون دادم، كه از اين مبلغ ٢١ ميليون رو ريختم حساب حواله كردم و بقيه رو به كسايی كه معرفی كرده بود من تحويل دادم، تنها مدركی كه من از ايشون دارم مكالمات واتس اپ و و ويز هايی كه دادند و گفتند كه تحويل گرفتم پول رو! الان ايشون ميگه من كار نميكنم زنگ ميزنم جواب نميدن! و ميگن من اگه پول شما بدم به تومان نره قبل ميدم و الان هم نميدم!!
خواستم بدونم راهی هست! چون خيلي اذيتم كرده ميخوام كاری كنم كه هم پولمو پس بده هم ديپورت شه
ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام کلاهبرداری شکایت کنید و اگر پول را در ایران واریز کرده اید جرم در ایران واقع شده است و اگر قرارداد قضایی با مالزی داشته باشیم امکان استرداد وی وجود دارد موفق باشید