مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه شورا حل اختلاف

باسلام درپی شکایت خلاف واقع فردی از بنده و صدور رای غیابی شورا بر علیه بنده. واخواهی ام پذیرفته شد و تاریخ مجدد رسیدگی به بنده ابلاغ گردید که متاسفانه به دلیل بیماری همزمان با تاریخ جلسه با دستور پزشک. بمدت 4 روز ملزم به استراحت مطلق شدم و نتوانستم در جلسه شرکت کنم او یک روز بعد از تاریخ جلسه. بصورت کتبی شرح واقعه کرده و همراه گواهی پزشک به شورا ارایه دادم ولی جواب درستی نشینده و از گرفتن گواهی نیز امتناع کردن لطفا بفرمایید بنده چکار باید کنم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما می توانستید وکیل بگیرید و یا لایحه بفرستید و این کار را نکردید و دادگاه نیز با توجه به ابلاغ وقت رسیدگی موجبی برای تجدید جلسه نداشته است ولذا فقط حق تجدیدنظرخواهی دارید موفق باشید