مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی رد دادخواست اعسار

بنده ماشینمو برای تعمیر نزد مکانیک بردم بر اثر بی مبالاتی ایشان ماشین آتش گرفت و کار بشکایت و محکومیت قطعی ایشان کشیده شد/علیرغم اینکه مدیون دارای مغازه شخصی مکانیکی بوده و همچنین در تمامی مراحل دادرسی نامبرده تمامی هزینه های دادرسی خصوصا استخدام وکیل و پرداخت هزینه ها رو نقدا پرداخت نمودن!!
حالا بقول خودش میگوید میخام شما رو جیره بدم! آیا راهی برای رد دادخواستش وجود دارد یا نه؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر دفاع مناسب داشته باشید امکان رد دادخواست اعسار وجود دارد موفق باشید