مشاوره حقوقی رایگان - ملک

درخصوص شکایت علیه زمین خواری باغ شهری ... ... در شهر صدرا. در سال86 در شعبه 116دادگاه عمومی شیراز یک قطعه زمین توسط شرکت ... ... به نام تعدادی شهروند .،توافق شده و دارای دفترچه می‌باشیم. اما اکنون عده ای ادعای مالکیت آن قطعه ها را دارند .جهت بررسی و پیگیری اصل موضوع به کجا مراجعه شود؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به دادگاهی که آن عده در آن طرح دعوا با موضوعیت مالک نموذه اند.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،موضوع اموال غیرمنقول دردادگاه محل ملک قابل رسیدگی است.موفق باشید