مشاوره حقوقی رایگان - مهريه

سلام. عدد ١٤سكه بهار آزادی چندتومن ميشه؟؟خانواده خواستگارم فقط ١٤تاسكه ميگن ميخوايم بزنيم مهريه من. اما خانواده من مخالف هستن و ميگن اين خيلی كمه. اگر كنار ١٤تا خونه ملك مثلا ٣دانگ خونه كه هنوز به اسم پسر نشد ميشه اينرو جز مهريه اضافه كرد؟ يا مثلا ٣٠ميليون معادل ٣دانك خانه /ولی خانوادم ميگن چون خونه بنامش نيست شايد اين مهريه واقعی نباشه. ميشه راهنماييم كنيد لطفا.؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام نرخ سکه مشخصه ضربدر تعداد کنید و ملک نیز باید معین باشد و اگر منزل به نام پدرش است می شود مهریه را بر ذمه پدر نوشت موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هرکدام ازخواسته های شماراقبول کنندمناسب است.موفق باشید