مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام من پیاده بودم موتور بهم برخورد کرد به پزشکی قانونی مراجعه کردم پارگی دامیه سمت راست بالای ابروی راست ساییدگی گونه راست کبودی و تورم متوسط زیر چشم راست که ارش آن به میزان سه دهم درصد دیه کامل مرد مسلمان تعیین میگردد شکستگی بند میانی انگشت سوم دست راست دیه مقدره دارد ساییدگی زانوی راست دو عدد کبودی بالای زانوی راست ساییدگی پشت دست چپ خواستم بدونم دیه چقدر بهم تعلق میگیره

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مشاوره حقوقی برای آن است که ما موجب راهنمایی عزیزان شویم برای احقاق حقشان.نه برای اینکه شخص بنشیند برای پولی که می خواهدبگیرد حساب زندگی برای خودش باز کند.متأسفم.یاالله