مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ارث

سلام
برادرم سهم الارث خود را هم اکنون (در زمان حیات پدر و مادرم) مطالبه کرده و میگوید حاضر است در محضر امضا بدهد که پس از گرفتن سهمش دیگر هیچگونه ادعایی ندارد؟ آیا با این شرایط به او تعلق میگیرد؟ و آیا زمانی که پدر و مادر در قید حیات نباشند باز هم سهم الارث به ایشان تعلق میگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

رضا ردایی

جناب آقای رضا ردایی :

با سلام
سهم الارث در زمان حیات مفهومی ندارد .
فقط از طریق هبه یا هرانتقال قطعی دیگری میتوان بخشی از مال را انتقال داد و این موضوع باعث نمیشود که پس از فوت وارث نتواند ادعای ارث داشته باشد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر در سند رسمی قید کند بلی ولیکن این بستگی به آن دارد که ایشان زود تر از مورث فوت نکند.یاالله