مشاوره حقوقی رایگان - پیشینه

سلام و خسته نباشید. بنده دوسال پیش درخدمت سربازی بدلیل ترک پست دادسرایی شده و 10روز در بندنظام بازداشت شدم تا روز دادسرا که قاضی 600هزار تومن جریمه کرد چون10روز بازداشت بودم قسمتیش کم شد و مابقیش و نداشتم پرداخت کنم دوباره رفتم بازداشت تا 14روز ازاد شدم...آیا در سوء پیشینه بنده درج شده برای استخدام در ارگان دولتی؟؟ باتشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سابقه می شود ولی نه موثر مگر در مکان های ویژه.یاالله

مهدی جهرمی

مهدی جهرمی:

خیر سابقه موثر نیست