مشاوره حقوقی رایگان - سفته برای ضمانت وام

سلام - آیا اگر برای ضمانت وام سفته میگرفتم بهتر از چک نبود؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون -اگر کلا چک به عنوان ضمانت نگیرند هیچکدام از طرفین- در ورتی که یکی از طرفین اقساط خودرا نداد میتوان بعد از تفیه اقساط بانک از بدهکار شکایت کرد- چون چکی که بعنوان ضمانت رد وبدل میکنیممیترسم ازش سوئ استفاده بشه

امین گرجی

جناب آقای امین گرجی :

سلام هیچ فرقی ندارد از لحاظ ضمانت اجرایی شبیه هم هستند فقط در زمان واخواست زدن سفته باید مبلغی پرداخت نمود ولی برای گرفتن گواهی عدم پرداخت چک نیاز به پرداخت وجهی نمی باشد

كامران  دولتي

جناب آقای كامران دولتي :

با سلام..اولا:از لحن سوال شما کاملا معلوم است که به باز پرداخت وام توسط شخص وام گیرنده امیدی ندارید ولی بازهم اقدام به ضمانت نموده اید.که به نظر میرسد قدرت مالی این ریسک را داشته اید.دوما :حالا که شما چک گرفته اید چه فرقی به حال شما داره که چک بهتر بوده یا سفته?اگر اشتباهتون محرز بشه چه اقدامی میتوانید انجام بدهید? در هر حال از نظر اصول حقوقی و بر اساس کنوانسیون وین در مورد چک اصولا چک برای پرداخت حال میباشد.نه برای تضمین یا پرداخت آتی..ولی در رویه فعلی کشورمان تفاوت چندانی ندارد..موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند زیاد تفاوتی ندارد
چک بهتر است

اسماعيل  عليپور

جناب آقای اسماعيل عليپور :

درود برای شما تفاوتی مابین سفته یا چک نیست منتها در سفته جهت واخواست مبالغی باید پرداخت نمایید اما در چک جهت گواهی عدم پرداخت ، مبلغی پرداخت نمیشه