مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه مواد مخدر

با سلام. اینجانب 16 سال پیش به جرم فروش 70 گرم تریاک دستگیر شدم. بعد از سه روز با جریمه 300 هزار تومانی و 60 ضربه شلاق آزاد شدم. الان بعد از این 16 سال دیگه کوچکترین خلافی نکردم. در یک اداره دولتی تازه مشغول به کار شدم. اگر برای گواهی عدم سوء پیشینه اقدام کنم بهم میدن؟ کلاً داخل اون چی می نویسن؟ مینویسن من سابقه ندارم یا اینکه می نویسن سابقه کیفری موثر ندارد؟ میخوام جوری باشه که برای کارم مشکلی ایجاد نشه. خیلی استرس دارم. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،می نویسند سابقه کیفری موثرنداردولی ذیل گواهی توضیحات سابقه رامینویسند.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پاسخ رادر سوال سوم داده اید.یاالل