مشاوره حقوقی رایگان - احقاق حق یک فرد آلزایمری

با سلام. پدرم 79 سال سن دارد و دوسال است که فراموشی دارد البته الان تشدید شده. یکسال قبل خواهرم با فریب دادن پدر و سوء استفاده از شرایط روحی و فراموشی وی خانه پدری را بنام خود کرده یا اقرار گرفته است. در حال حاضر خواهرم از وجود سند ملک اظهار بیخبری میکند. در صورتی که اگر فرض بر این باشد که روی سند انتقال صورت نگرفته است. برگه وکالت یا اقرار داشته باشد.. چه اقدامی میتوانیم انجام دهیم با توجه به اینکه پدر زنده است.. ممنونم

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
درصورت انجام معامله درصورت فقدان قصد امکان ابطال معامله وجود دارد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

طرح دعوا با موضوعیت احراز حجر پدر از زمان مشخص.یاالله