مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بازگشت به کار

با سلام و وقت بخیر
من در سال 1395 در یکی از شرکت های وابسته (شرکت ................) به سازمان آب و برق خوزستان با ارائه رزومه و سوابق کاری در بخش روابط عمومی شرکت مشغول به کار شدم.
با توجه به اینکه ورود به شرکت ما کار آسانی نبود، من 6 ماه قبل از ورود انتظار کشیده بودم و دلیل تاخیر اخذ مجوز استخدام از سوی مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان بود .
در تاریخ 13.5.95 با من قرارداد سه ماه آزمایشی انعقاد شد که پس از و موفقیت در کسب رضایت ، قرارداد من یه 6 ماهه تغییر یافت .
در طول دوران فعالیت من بیش از 90 ساعت دوره آموزشی تخصصی در حوزه شغلی رفتم و همگی دوره ها از سوی سازمان آب وبرق خوزستان برگزار شدند .
شرایط کاری اینجانب کاملا رو به رشد بود و هیچگونه مشکلی وجود نداشت .
تا اینکه مدیر عامل شرکت عوض شد . پس از تعویض مدیر عامل ایشون بدون ذکر هیچگونه دلیلی ، قرارداد بنده رو یک ماهه کرد و نهایتا شب عید یعنی در تاریخ 29.12.96 منو اخراج کردن ...
دلیل اخراج قانع کننده مطرح نشد و همه پرسنل و مدیران در دفاع از من بارها از مدیر عامل در خواست کردن که مشکل حل بشه اما ایشون بدون هیچ دلیلی پافشاری کردن و بعد از تعطیلات از فعالیت من جلوگیری گیری کردن .
در مراجعه ای که داشتم ایشون گفتن که من مجوز استخدامی از سوی مدیر عامل سازمان اب و برق در پرونده ندارم . با توجه به اینکه همه میدونستن این فقط بهانه بود ، ولی من پیگیری کردم و نامه ای به مدی عامل دادم و ایشون بعد از یک ماه به بنده مجوز دادند ، اما نه برای بازگشت به کار ، بلکه بکارگیری در پروژه های شرکت ، هم اکنون سه ماه از مجوز هم میگذره و من هنوز با مخالفت مدیرعاملمون روبرو هستم و نهایتا ده روز قبل نامه عدم نیاز منو بدون ذکر هیچگونه دلیل قانع کننده ای به سازمان ارسال کردن .
حتی بازررسی هم بارها به من گفتن که اقا حق با توئه اما چون اون مدیر عامله کسی به تو توجه نمیکنه...
حالا میخاستم ببینم با توجه به اینکه در سازمان آب و برق خوزستان استخدام و اخراج نیرو باید از طریق مجوز کتبی از سوی مدیر عامل سازمان باشه ...
سوال ...

یک ، به فرض اینکه من بدون مجوز و اینکه اگر مدیر عامل وقت تخلف کرده و یا سیستم بی نظم بوده و من وارد شدم چرا باید تاوان این بی تدبیری رو من با اخراج شدنم بدم ؟؟؟
دو ، مجوز اخراج من چرا ارائه نشده ؟
توضیحات ، در شرکت ما یجورایی میشه گفت بحث مجوز مطرح نبوده و نیست و بیش از 30 نفر از همکاران دقیقا شرایطشون مثل منه اما اخراج نشدن ...
این شرکت سابقه نداشته کسی وارد بشه و بدون دلیل اخراج بشه .

در پایان ضمن تشکر از شما
میخواستم بدونم راه قانونی برای پیگیری از سوی اداره کار وجود داره؟ و به نظرتون با توجه به شرایطم آیا در صورت شکایت احتمال صدور رای بازگشت به کار وجود داره ؟

ضمن اینکه قرارداد ها هم موجوده.
و اینکه شکایت اولیه رو در اداره کار شهرستان در همون ماه اول ثبت کردم و نگه داشتم تا ببینم چی میشه

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلا م علیکم.با توجه به انقضاء موعد قراردادتان بعید به نظر می رسد.یاالله