مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک و فروش موتورسیکلت

با سلام و خسته نباشید
بنده یه موتور کارکرده از شهرستان خریدم و توی محضر وکالت تعویض پلاک و فروش از فروشنده گرفتم، تهرون به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه کردم و پلاک رو عوض کردم و متصدی وکالت نامه رو ازم گرفت و برگ سبز رو بهم داد، اون وکالت نامه برا فروش هم بود
الان برا موتورم یه خریدار پیدا شده ولی سند موتور به اسم صاحب اولشه که بهش دسترسی ندارم و ازش فقط همون وکالت تعویض پلاک و فروش رو داشتم که مرکز تعویض پلاک ازم گرفت
آیا اون مرکز تعویض پلاک که رفته بودم وکالت نامه رو که برا فروش هم بود بهم میده؟
آیا وکالت تعویض پلاک و فروش رو توی یک برگه ثبت میکنن یا هر کدوم جدا هستن؟ یا ممکنه من اشتباه میکنم و اون وکالت نامه فقط برا تعویض پلاک بوده و وکالت فروش بخاطر ناوراد بودنم از فروشنده نداشتم؟
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما با آن وکالتنامه بایستی پلاک را تعویض وسند(برگ سبز)را به نام خود می کردید.حال اینکه چرا این کار نشده است قابل تعجب است به محل تعویض پلاک مراجعه واین موضوع را بیان کنید.یاالله