مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

من کارمند مستعفی یکی از بانکهای کشور میباشم که سه سال پیش به علت مشکلات شدید زندگی شخصی و نامساعد بودن شرایط روحی اقدام به استعفا نمودم. بعد از گذشت یکسال تقاضای بازگشت به کار دادم که موافقت نشد. آیا میتونم از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنم.؟ چون اون موقع شرایط تصمیم گیری درستی از نظر روحی نداشتم و از اخراج به دلیل غیبت هم میترسیدم کما اینکه الان فهمیدم که اگر اخراج میشدم بهتر بوده و میشده پیگیری کرد.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی می شود ولیکن احتمال کمی برای اخذ رأی به نفعتان وجوددارد.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دلیلی برای عدم تعادل روحی درآن ایام داشته باشی امکان گرفتن رأی رادارید.موفق باشید