مشاوره حقوقی رایگان - دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

با سلام. بنده سال 81 به جرم فروش 70 گرم تریاک دستگیر شدم. بعد از سه روز با جریمه 300 هزار تومانی و 60 ضربه شلاق آزاد شدم. الان بعد از این 16 سال دیگه کوچکترین خلافی نکردم. در یک اداره دولتی تازه مشغول به کار شدم. آیا به من گواهی عدم سوء پیشینه میدن؟ برای کار در اداره دولتی مشکل ندارم؟ لطفا زود جواب بدین. خیلی متشکرم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام قانونا شما نباید مشکلی برای سوءپیشینه داشته باشید موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چندین بارسؤال نمودیدوپاسخ گرفتید،بازهم همان سؤال؟.موفق باشید