مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

باسلام و عرض ادب و احترام خدمت وکلای عزیز و دلسوز و زحمتکش
بنده سال 81 با پدرم زمینی با کاربری مسکونی در شهرکی با متراژ 200متر بصورت قولنامه ای از بنگاه خریداری کردیم زمین فاقد سند میباشد که بعد چند ماه 100متر سهم پدرم را خریداری کردم در مشاور املاک
فروشنده اصلی هرز چندگاهی زمین من را خطکشی میکرد و به دیگران میفروخت
تا اینکه شکایت نمودم و ایشان الزام به تحویل دقیق زمین بنده شدند و باصورتجلسه تنظیمی زمین‌ در حکم دادگاه مشخص گردید چندسال پیش دنبال سند رفتم اما اداره مسکن شهرسازی میگه این زمین شما اراضی ملی محسوب میشه و سند تعلق نمیگیره
و چون مشاور املاک در قولنامه اولی نوشته هرگونه ایراد و اشکال قانونی بعهده فروشنده (نمیباشد) و بنده از اشکال قانونی بی خبر بودم
و پدرم فوت شده و ازطرفی هم جرأت نمیکنم زمین را بفروشم میگن جرمه آیا برای بنده چاره ای وجود دارد؟
میتوانم شکایت کنم زمینم را به نرخ روز محاسبه و به فروشنده برگشت دهم؟
تشکر و قدردانی بنده را به جهت راهنمایی و گذاشتن وقت ارزشمندتان پذیرا باشید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما می توانید به علت مستحق للغیر در آمدن مورد معامله و فساد بیع مطالبه غرامت کنید موفق باشید