مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو از روشی غیر از پلیس 110+

سلام بنده حدود 20 خودرو سواری به یک شخص با توجه به اعتماد سازی که قبلا کرده بود بصورت اعتباری فروختم و در موعد سررسید چک هاش برگشت شد ضمن اینکه بر روی چکها اقدام کردم روی پلاک ها هم از طریق پلیس 110+ توقیفی گذاشتم و الان حدود 9 ماه هست هنوز خودرویی توقیف نشده آیا راه حلی وجود داره که سریع تر بتونم خودروها رو توقیف کنم؟خود شخص هم فراری میباشد و اموالی هم بناممش نیست- الانم من موندم و طلبکارایی که خودرو هاشون چکی بمن فروختن.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید خودتان هم توقیف خودرو را داشته باشید و در صورت مشاهده با تماس با 110 آن را توقیف کنید موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر خودرو به نام ایشان است با تأمین خواسته خودروها را توقیف کنیذ.یاالله