مشاوره حقوقی رایگان - افتادن سنگ نما ساختمانی

با سلام و خسته نباشید
بنده ناظر معماری یک ساختمان 4 طبقه مسکونی هستم که گزارش پایان کار آن را در سال 93 گزارش کردم حالا بعد از گذشت 4 سال یک عدد از سنگ پلاک طبقه اول به دلیل اسکوپ نشدن توسط سنگ کار و قید نشدن در گزارش تخلف از نما جدا شده و روی یک خودروی پارک شده افتاده است که خسارت دیده، البته برای گزارش پایان و عدم روییت بنده از اسکوپ شدن سنگ نما از مالک که سازنده هم بود سوال شد که ایشان قسم خورد که اسکوپ انجام شده آیا الان بعد از گزارش پایان کار بنده میتوانم از طریق شهرداری اقدام به اصلاح (پیچ و رول پلاک) نما توسط سازنده یا مالک شوم؟ در صورت شکایت ساکنین در حال حاضر حکم من چیست؟ممنون میشوم جواب بدهید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این موضوع بسته به نظر کارشناس رسمی دادگستری است که در صورت اعلام قطعی تقصیر از سوی شما،شما محکوم به پرداخت خسارت خواهید بود.یاالله