مشاوره حقوقی رایگان - دیه من چقدر میشه 4 روز تصادف کردم

چند مورد آسیب دیدگی و کبودی در بدن دارم میخوام برام محاسبه کنید 1_کبودی در حال جذب و تورم زیر کتف راست .2_اسیب نسج نرم مختصر زانو راست 3_اسیب نسج نرم متوسط در زانو چپ 4_اسیب نسج نرم گردن 5_اسیب نسج نرم نرم شانه چپ 6_اسیب نسج نرم مچ پا.بعد این مورد که به کلانتری دادن گفتم 3هفته دیگه مجدد برا معاینه برم .دکتر متخصص خود پزشک قانونی حداقل دوماه طول درمان داده. الان میزان دیه ام چقدره ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تعیین میزان دیه بر اساس در صد است که توسط پزشکی قانونی یا دادگاه مشخص خواهد شد.یاالله