مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

مهریه زن من 600 سکه می باشد و بنده یک منزل قولنامه ای به متراژ 70متر مربع و یک ماشین به ارزش 14 میلیون تومان دارم آیا خانم من می تواند خانه و ماشین من را توقیف کند یا نه.
آیا خانم من می تواند ارثی که از پدر من رسیده و انحصار وراثت شده ولی تقسیم نشده آن را توقیف کند یا نه
و همچنین برای سپرده بانکی می تواند اقدام کند یا نه.
آیا اگر خانم من برای مهریه اقدام کند باید همه 600 تا را بدم یا 110 سکه که را
همچنین چقدر از حقوق دریافتی را می تواند توقیف کند؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بجز منزل ،همگی بلی.1/4 حقوق.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،600سکه رابایدبدهید،فقط منزل جزءمستثنیات دین میباشد.موفق باشید