مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه نفقه

برای بنده احضاریه نفقه اومده٬ دوران عقد هستیم و خانم بنده شکایت کردند٬ درصورتی که جلسه اول نفقه رو در دادگاه شرکت نکنم چه اتفاقی میفته؟
در این جلسه چه سوالاتی پرسیده میشود؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- رأی به محکومیت شما به صورت غیابی صادر می شود 2- علت عدم پرداخت را می پرسند.یاالله

مهدیه کتابی

سرکار خانم مهدیه کتابی:

سلام بر شما
عدم حضور خوانده در جلسه رسیدگی موجب صدور رأی غیابی و احتمالا علیه وی می شود که البته امکان واخواهی وجود دارد نتیجه این امر صرفا اطاله ی دادرسی و طولانی شدن روند رسیدگی می شود .
اگر شما مدارکی دال بر پرداخت نفقه دارید می توانید به دادگاه ارائه دهید.