مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام؛ دوماه هست که عقد دائم درحضور خانواده ها انجام دادیم ولی هنوز محضری نشدیم؛ حالا شوهرم بدون دلیلی میگه طلاق بگیریم؛ ولی من راضی نیستم!! الان من شکایت کنم؛ دستم به جایی میرسه؟ ادعای آبرو بردن و حیثیت میتونم داشته باشم؟حکم دادگاه چی میتونه باشه؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،موضوع شماپیچیده است،شتاب نکن،مشورت بابزرگ خانواده داشته باش.موفق باشید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام خودکرده را تدبیر نیست نمی باید بدون عقد رسمی ازدواج می کردید با عین حال حق طلاق با مرد است و او باید طلاق دهد نه شما طلاق بگیرید