مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

با سلام
من پولی را از حساب دختر کوچکم که برای او باز کرده بودم توسط یک بانک دیگر جابجا نمودم مثلا صاحب حساب دخترم بانک ملی به صاحب حساب مادرم بانک ملی توسط کارت به کارت انتقال دادم آیا خانم من میتواند به دلیل تقاضای مطالبه مهریه آن پول را که به نام مادرم است توقیف نماید حتی توسط پارتی و داشتن قاضی آشنا
با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.قانوناً خیر ولی حتی،......الله اعلم

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فقط حساب شماتوقیف میشود،ضمناپارتی وامثال آن بحمدالله دردادگاه هاراه نداردوپاکدست ترین، قضات محترم هستند.موفق باشید

پرسشگر :

خدارا شاکرم که افردای چنین فهمیده و فداکار داریم
باتشکر از همگی

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ضمن موافقت با همکاران گرامی نباید از نظر دور داشت که اگر پول موجود در حساب دخترتان اساسا متعلق به شما بوده و همسرتان بتواند ثابت کند که این انتقال بخاطر فریب و فرار از پرداخت دیون بوده دادگاه می تواند رای به ابطال بگیرد که اساسا دعوی فرار از دین مقوله ای جدا از مطالبه مهریه می باشد موفق باشید