مشاوره حقوقی رایگان - مورد رهن

با سلام از طرف بنگاه بهم اعلام شد خانه را تخلیه کنم قرارداد منزل تا پایان برج چهار بود. من هم برج سه منزلی پیدا کرده و به بنگاه اعلام نمودم و بنگاه هم به صاحب خانه اطلاع داد ولی با مراجعه به بنگاه نتیجه نگرفتم تا اینکه منزلی که پیدا کردم تحویل دادم الان بعد از 6 روز از اتمام قرارداد موجر مدعی شده هیچ گونه اطلاعی بهم داده نشده و مدعی تخلیه شده من هم با این تورم بازار همچنان میگردم و اگر خانه پیدا نکردم تکلیف چیست آیا الان میتوانم شکایت کنم بنگاه هم زیر بار هیچ گونه اقدامی نمیشود

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مقصر شما بودید که به حرف بنگاه بسنده کردید.حال باید از صاحب خانه مهلت بگیرید.یاالله