مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاعی بدون اجازه شریک

با سلام
ملکی را 25 سال پیش خریداری نموده ام که بنده دارای 5 دانک هستم ملک قابل افراز نیست و ملک کاملا در تصرف من است در حال حاضر قصد فروش سهم خود را دارم ولی شریک که یک دانگ دارد مخالف فروش هست خریدار حاضر هست سهم من را اول خریداری کند سپس به دنبال 1 دانگ باقی مانده برود من برای فروش سهم خودم احتیاج به اجازه شریکم دارم اگر دارم باید رضایت نامه محضری بگیرم یا اینکه در قول نامه به عنوان شاهد در حضور شاهدان دیگر امضا کند که از فروش مطلع هست کافی می باشد اگرهم اجازه لازم نیست که به من بگویید لازم نیست.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برادرشماحقی بنام شُفعه دارد،یعنی باقیمتی که میخرنداولویت خریدباشریک است،اگرنخواست ویازیاده طلب است برای این امرشاهدبگیر وبفروش،اگرهم قابل تفکیک است تفکیک کنید.موفق باشید