مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. مهریه خود را اجرا گذاشتم و جلسه اول تشکیل شد و رای بر این مبنا بود که زوج باید این تعداد سکه را بدهد و هیچ دفاعی از خود نکرده الان یه ماهی میشه که ابلاغ شده بهمون. خواستم ببینم الان باید چه اقدامی انجام دهم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگریکماه گذشت وهمسرتان تقاضای اعسارندادشمابرای اجرای حکم مراجعه وتقاضای حبس مبنی برعدم پرداخت مهریه نمایید.موفق باشید

كامران  دولتي

جناب آقای كامران دولتي :

سلام..حکم طبق خواسته شما صادر گردیده احتمالا حکم غیابی صادر گردیده..باید به دفتر شعبه مراجعه و تاریخ قطعیت دادنامه را استعلام در صورت و قطعیت دادنامه شما

كامران  دولتي

جناب آقای كامران دولتي :

بعد از قطعیت دادنامه شما تقاضای اجراییه میکنید بعد از ابلاغ اجراییه در صورتیکه حکم صادره غیابی بوده و دادنامه و اجراییه هم ابلاغ واقعی نشده باشد یعنی به خود شخص محکوم علیه ابلغ نشده باشه بعد معرفی ضامن معتبر جهت اجرای مفاد حکم صادره به درخواست شما به اجرای احکام ارسال و شما میتوانید محکوم علیه را جلب یا از اموال ایشان در قبال محکوم به,توقیف کنید