مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

با سلام پسری ایرانی هستم که مدت 1 ساله از دختر خانومی که از تبار افغان هست اشنا شدم و عاشق هم شدیم 2بار برای خواستگاری رفتیم ولی مخالفت کردن این خانوم شناسنامه هم نداره راهی واسه ازدواج ما هست بدون اجازه پدر و ضمنن سنی مذهب هستند تورو خدا راهی جلوی پای من بذارید اصلا دوست ندارم دست به کارهای غیر قانونی بزنم

پاسخ ها :

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

میتوانید با حضور 2 شاهد ازدواج کنید و برای ثبت واعه ازدواج اقدام قانونی انجام بدهید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازدواج بابیگانه اگرقانونی نباشدبه دردسرخواهی افتاد،توصیه میشودقانونادنبال کن.موفق باشید