مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت

سلام من از طریق دادگاه از بابت مهریه ملکی را توقیف کردم و سند ملک از طریق دادگاه به نام من زده شده است بعد از چند روز شکایتی از دادگاه با عنوان اینکه شخصی دیگر دارای مبایعه نامه املاک از همان ملک می باشد به دستم رسید که الان به دلیل سوگند خوردن ایشان رای به ابطال سند من داده شده است البته دادخواست مهریه من از تاریخ قولنامه آنها جلوتر است اما تاریخ توقیف ملک بعد از قولنامه است و شخصی که مبایعه نامه به نام ایشان است همسر فعلی آقا است من باید چه کنم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما اولا می باید قبل از جلسه رسیدگی حتما با وکیل مشورت می کردید و الانم با وکیل مشورت حضوری داشته باشید با توجه با شواهد این معامله به قصد فرار از دین بوده است موفق باشید

پرسشگر :

ایا با اعتراض من ودر خواست کارشناسی مبایعه نامه موافقت می شود

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قبلاتوضیح دادم،سؤال شماتکراری است.موفق باشید