مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام
دوران عقد هستیم و از طرف همسر بنده احضاریه برای بنده آمده که رسید پستی به مامور ندادم٬ اگر جلسه دادگاه شرکت نکنم چه اتفاقی میفته؟
درضمن بنده شماره کارت از همسرم داشتم که اون کارت را از زمان شکایت از دسترس خارج کرده و راهی برای دادن نفقه به ایشون ندارم٬ چطور میتونم دادگاه ثابت کنم حسن نیتمو درحالی که قبل شکایت براشون واریزی داشتم؟ ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام ، طی اظهارنامه ای خطاب به همسرتان تقاضای اعلام شماره کارت جدید بانکی بنمایید تا از عواقب طرح شکایت ترک نفقه مصون بمانید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوالتان نامفهوم است .تماس بگیرید.یاالله