مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام و خسته نباشید
بنده به مدت یک سال و نیم از همسرم جدا زندگی می کنم اخیرا ایشان از تماس ها و مکالمات و پیامک های من پرینت گرفتن که چرا با فلان شماره بیشتر تماس داشتی و عکس از بنده و اون آقا تو ماشین آقا دارن من تنها بدلیل کاری با این آقا رابطه داشتم به دلیل کار تورلیدری حتی گاهی مهمانها نصف شب میرسیدن مجبور به تماس با یکدیگر می شدیم برای انجام هماهنگی های لازم، حال سوالم اینه که ایشان با چند تا اس ام اس و تماس و مکالمه و عکس می توانند رابطه نامشروع بزنند؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرپیامک هارابطه معمولی وکاری باشد،خیر،لیکن غیرازاین باشدبه دردسرمیافتید.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در صورتی که شما ثابت کنید این رابطه کاری بوده،خیر.یاالله