مشاوره حقوقی رایگان - زمینی که قولنامه ندارد

سلام پدر من سال ها پیش یک باغی را از شخصی خریده اما متاسفانه الان دست نویسی از آن وجود ندارد و متاسفانه پلاک آن باغ هنوز به نام شخص قبلی است اما همه اهالی ده و شورا میدونن این باغ سال هاست که مال پدر من است. الان ما قصد فروش این زمین را داریم میخواستم بدونم آیا راهی هست؟؟ اگر از وارث صاحب قبلی امضا بگیریم فایده ای دارد؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما از اماره تصرف برخوردارید و با وجود شاهد فعلا مشکلی نخواهید داشت ولی باید مشکل را اساسا حل کنید اگر باغ به ثبت رسیده و پلاک ثبتی دارد باید از ورثه بخواهید که به شما وکالت تام بدهند و برای انتقال سند اقدام کنید و اگر به ثبت نرسیده با مراجعه به اداره ثبت درخواست کنید و اگر ممکن نیست استشهادیه درست کنید مبنی بر خرید از فلانی و تصرف چندین ساله و از ورثه هم بخواهید امضا کنند و شورا هم تایید کند و برای محکم کاری برای ورثه گواهی امضای محضری نیز بگیرید موفق باشید