مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال

سلام من بعد از فوت پدرم تازه فهمیدم که ماشین عموم تمام مدارکش به اسم پدرمه و تمام این مدت ماشین در اختیار عموم بوده، حالا سوالم اینه که عموم اگه دست نوشته و مدرکی که ثابت کنه پدرم ماشینو به اون بخشیده نداشته باشه ولی شاهد بیاره که پول ماشین خودش داده دادخواست من رد میشه؟؟؟

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام در صورتي كه ثابت شود انرا خريده و پول انرا به پدرتان پرداخته دعوي شما رد ميشود

پرسشگر :

سلام مجدد،جناب تااین حد دیگہ میدونم،سوال اینجاس که ھیچ قولنامه یارسیدی از پدر من نداره ولی ادعامیکنه که بدلیل اینکه بابای من جانبازھست اون زمان ماشین باسم اون زدہ تااقساطش کمتربشه وصفرتاصدپول ماشین خودش دادہ نه پدرمن وشاھد میارہ،شاھداش ھم پدرومادرشه که بقیه ورثه ھست،اگه بقیه ورثه شھادت بدن که ھمه پول ماشین پدرم ندادہ واون پرداخت کردہ دادخاست من ردمیشه؟؟؟؟جواب کلی وخلاصه ندید لطفا

پرسشگر :

اگرباوجودشھادت اونا ھم رای ب نفع من صادرمیشه عموم باتوجه باینکه ھيچ دست خط یاقولنامه و...نداره چطورمیتونه ثابت کنه که ادعامن کذب است؟؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.برای اثبات موضوعی باید دلیل ارائه کرد سند رسم پس از اقزاز محکم ترین دلیل است وشهادت شهود قبل از سوگند ضعیف ترین دلیل .شما سند سمی دارید وایشان شهادت شهود.هرچند تصمیم آخر بسته به نظر قاضی است ،ولیکن به ظر می رسد دلیل شما متقن تر باشد.یاالله

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام خیر....نحوه دفاع نیز مهم است در صورت لازم وقت مشاوره تلفنی بگیرید