مشاوره حقوقی رایگان - عدم موافقت با انتقالی زوجه

با سلام
خانمی هستم که در یک بانک خصوصی شاغل هستم، سه سال سابقه کار در این بانک دارم. حدود یکسال هست که ازدواج کرده ام، اما محل کارم با انتقالی من از تهران به شهرستانی که همسرم شاغل و متولد آن شهر است موافقت نمیکند و یکساله که از هم جدا زندگی میکنیم.
میخواستم راهنمایی کنید که راهی برای گرفتن انتقالی وجود داره؟
سپاس

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازبخشنامه دولت مبنی برتبعیت ازهمسراستفاده کنید،اگربانک زیرباراین موضوع نرفت بایدازطریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید.موفق باشید