مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از صاحب پلاك خودرو

با سلام يك شاكی از خودرو من كه ساكن شهر تبريز هستم شكايت كرده كه در نهم فرورددين ماه سال 97 ساعت 15 ماشين در شيراز به من زده و فرار كرده، در حالی كه من اصلا به شيراز مسافرت نكردم و نامبرده ادعا دارد كه دوربين آگاهی شماره ماشين رو ثبت كرده لطفا راهنمائی فرمائيد كه چگونه اقدامات لازم رو به كار ببريم تا به شكايت نامبرده جواب بديم. ممنون از كارشناسان محترم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام هعلیکم.1- دلیل قانع کننده ای مانند دوربین مراکز عمومی ارائه بدهید که خوردوی شما در آن تاریخ در غیر شیراز بوده.2- چنانچه خاطر جمع هستید وگزینه اول مقدور نیست در خواست رویت فیلم مذکر را بنمایید.یاالله