مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی

سلام. اگه تاریخ قید شده در مبایعه نامه خرید خودرو جهت حضور طرفین معامله جهت تنطیم سند تعطیل رسمی باشد و خریدار متوجه این موضوع نشود و پس از آن روز فروشنده امتناع کند نداشتن گواهی عدم حضور فروشنده بدلیل تعطیل رسمی بودن در محضر میتواند خللی در روند الزام بوجود آورد؟ اگرنه خریدار میتواند پس از گرفتن حکم الزام به تنظیم سند درخواست خسارت بدلیل تاخیر و هزینه های دادرسی از فروشنده کند؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اولین روز بعد از تعطیل ،روز حضور محسوب ودفتر خانه باید گواهی عدم حضور بدهد.بعد از اخذ حکم خیر.یاالله

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خریدارمی توانددعوای الزام به تنظیم سندرسمی رامطرح کند