مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

سلام و خسته نباشید
من از شخصی که متواری میباشد مبلغی طلبکار هستم و البته حکم جلب ایشان را نیز دارم که در استعلامات مالی به نام خود پیدا نکرده بودند ولی اخیرا متوجه شدم که زمینی در مازندران داشته و به غیر واگذار کرده و توانسته ام مبایعه نامه را به دست بیاورم آیا به جرم فرار از دین و کلاهبرداری میتوانم اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

سيدسعيد  كسائيان

جناب آقای سيدسعيد كسائيان :

اگه بعد از طرح شکایت شما باشه قالل ابطال هستش و میشه به جرم معامله به قصد فرار از دین شکایت کرد .
لازم به ذکر هستش که اگه سند رسمی رو انتقال داده بود صد در صد قابل شکایت بود ولی طبق مبایعه نامه عادی و ... اثبات وقع بیع معمولا دشوار هستش