مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه آب

با سلام.
بنده و برادرم یک حلقه چاه عمیق پروانه دار به ارث بردیم که برادرم آن را به نام خود ثبت کرد ولی من در دو دانگ آن شریک هستم و کاغذی دارم با امضای شهود و شورای روستا که طی آن برادرم ابراز کرده و متعهد شده که دو دانگ آن به من تعلق داره و در تمامی مخارج آن نیز به اندازه سهم خودم شریک هستم و هر وقت که من بخواهم باید به دفاتر اسناد رسمی بیایید و دو دانگ را به نام من بزند بدون قید و شرط،
حال میخوام بدونم که آیا میتواند که این کار را نکند؟
و هزینه بنام کردن دو دانگ از چاه پروانه دار که با موتور کار میکند چقدر هست؟؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با حکم دادگاه خیر.نمی دانم .یاالله