مشاوره حقوقی رایگان - امکان طرح شکایت

دختری 36 ساله هستم. زمانی که حدود 3 یا 4 سال داشتم در یک مشاجره لفظی با مادرم و تحریک او دست خود را در پنجره اتاق کوبیدم که منجر به پارگی پنج انگشت دستم و پارگی تاندون دو انگشتم شد. سوالم این است که با توجه به مشکلی که دست راستم پیدا کرد و برطرف نشد آیا اکنون امکان طرح شکایت از مادرم را دارم؟
تشکر از فرصتی که ایجاد شده تا سوال خود را مطرح کنم.

پاسخ ها :

پرسشگر :

تشکر

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما مرور زمان صرفا شامل جرایم کیفری تعزیری هست و دیگر جرایم کیفری( حدود و دیات و قصاص) و جرم مدنی( مسئولیت مدنی ) را شامل نمی شود و می شود هم شکایت کیفری دیه کرد و هم دادخواست حقوقی دیه طبق نظر کارشناس را داد موفق باشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله باادله میتوانید ازشون شکایت کنید