مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد

سلام خسته نباشید
اقایان الف و ب به صورت مشارکت تصمیم بر خرید قطعه زمینی به مساحت 3362/48 مترمربع از اقای ج میکنند که روی هم رفته به متراژهای مختلف 65 عدد پلاک زمین میشود
و توافق به صورت شفاهی میکنند که به ازای هر پلاک 2متر به عنوان دستمزد به اقای ج و 13 متر به عنوان توافق از شهرداری برای توافق معوض داده شود
اما در توافق کتبی فی مابین این اشخاص چیزی از این توافق شفاهی قید نشده است و فقط وکالت داده اند به اقای ج و در توافق کتبی قید کرده اند اگر به هرنحوی که زمین فوق با شهرداری برای سند گرفتن توافق نشود اینجانب اقای ج متعهد میشوم بدون هیچگونه عذر و بهانه ای باید همان تعداد و متراژ را به آقایان الف و ب برگردانم
در صورتی که اقای ج این 15 متر را که به صورت یک وکالت نامه تام به ایشان داده شده را به نام خود زده یعنی 975 متر از کل زمین و با شهرداری توافق ریالی را انجام داده است و حال که در سال 1385 تا سال 1390 این 65 پلاک زمین که به صورت قطعی به نام مردم زده شده باید برای سند گرفتن توافق ریالی با شهرداری انجام گیرد تا سند صادر شود
سوال اینجاست که چطور و چگونه میشود اقای ج را ملزم یا محکوم به پرداخت توافق ریالی به شهرداری کنند و یا اینکه این 975 متر از زمین را که به نام خود بصورت ناحق میباشد برگردانند تا اقایان الف و ب خودشان اقدام به مراحل سند گرفتن کنند ؟
سوالات به دست آمده
اول اینکه ؛ اقای ج خودش را جای نماینده شهرداری معرفی کرده و مشخص نیست که ایا در واقع نماینده بوده یا خیر ؟
دوم اینکه ؛ 5 نفر به عنوان شاهد شهادت به توافق شفاهی این اشخاص میدهند
سوم اینکه ؛ اگر این شخص اقای ج روحانی باشد میتوان از دادگاه ویژه روحانیت از ایشان شکایت کرد ؟
چهارم اینکه ؛ ایا دادگاه بنابر این سند عادی میتواند اقای ج را محکوم و یا ملزم کند به توافق شهرداری یا برگرداندن 975 متر به عنوان دستمزد و توافق معوض از شهرداری ؟
پنجم اینکه بنابر چه موادی از قانون میتوان این شخص را مجاب به توافق با شهرداری و یا عدم تعهد و مطالبه خسارت نمود ؟
ممنون میشم به این مسئله پاسخ کامل و دقیق دهید

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر ج قرار بوده اعمالی را برای شما انجام دهد و به انجام آن متعهد شده است طبق قرارداد می توانید الزام به انجام تعهدات را توسط اقای ج بخواهیدو اگر وکالت برای انتقال زمین 975 متر بنام خودش را نداشته است از انجاک وکیل امین محسوب می شود می توانید شکایت خیانت در امانت و ابطال سند انتقال را بنمایید موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نکته هایی داردکه بایدحضوری به وکیل مراجعه کنیدـموفق باشید