مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در زندگی

سلام وقت بخیر یکی از همکاران بنده با همسرم تماس گرفته و یک سری موضوعات درباره بنده که کاملا دروغ بوده است رو به همسرم عنوان کرده حالا در زندگی ما اختلافاتی ایجاد شده و دیگر اون اعتماد سابق همسرم نسبت به بنده وجود نداره حالا سوال بنده این است که میتوانم از دست اون آقا شکایت کنم اگر بله با چه موضوعی شکایت خود را عنوان کنم. بعد خودم شکایت کنم یا این که همسرم شاهد هم دارم ممنون از راهنمایی تون.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام موضوع شکایت بستگی به محتویات مکالمه دارد اگر مکالمه حاوی افشای اسرار بوده به عنوان افشای اسرار و اگر حاوی فحاشی و توهین بوده به عنوان توهین و اگر حاوی نسبت دادن عمل مجرمانه مثل ارتباط نامشروع یا زنا یا دزدی و ... به شما بوده به عنوان افترا و اگر همه بوده به اتهام همه این مواردمی توانید از وی شکایت کنید شکی شما هستید و همسرتان به عنوان مطلع و گواه خواهد بود موفق باشید