مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت

باسلام
با توجه به سوالات قبلی
بنده در یکی از فرمانداریهای استان خوزستان مشغول به خدمت بودم و بی دلیلی و هیچ تخلفی اخراج شدم و شکایتی در دیوان عدالت اداری مطرح کردم

سوال؟
آیا میتوانم درخواست دستور موقت مبنی بر بازگشت به کار به شعبه ارسال کنم؟
آیا به نتیجه میرسم؟
ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام دستور موقت برای جلوگیری از ورود خسارات که جبران ان ممکن نباشد می باشد شما می توانید درخواست صدور دستور موقت نمایید تا به ان رسیدگی و اگر شعبه دیوان قانع شد دستور صادر نماید موفق باشید