مشاوره حقوقی رایگان - باسلام

دوران عقد هستیم و بنده مال منقول و غیر منقول ندارم٬شغل بنده آزاد است و فیش حقوقی هم ندارم. همسر بنده دادخواست قرارتامین مهریه و توقیف اموال بنده رو دادند٬ من ک هیچ مالی ندارم احتیاج ب اعتراض دارد یا خیر؟
سوال دومم اینه ک ابلاغیه ک برای نفقه و مهریه برای بنده صادر شده داخل حیاط منزل بود و بنده رسیدی ندادم٬ اکر دادگاه شرکت نکنم میتوانم دادخواست واخواهی بدم و زمان رسیدگی را عقب بیندازم؟ ممکن است همسرم پشیمان شود.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-خیر 2-بلی.یاالله