مشاوره حقوقی رایگان - درباره نفقه

با سلام
چند سال است بصورت توافقی از همسرم جدا شده‌ام و فقط پرداخت نفقه فرزند پسر مشترک بر عهده من می باشد.( و حضانت با زوجه ). که هم اکنون در سن 15.5 سالگی مشغول تحصیل در دبیرستان غیر انتفاعی بر خلاف نظر من و اصرار مادرش می باشد. حال پرسش من این است که با توجه به هزینه های بسیار زیاد مدارس غیر انتفاعی آیا مادرش می تواند جهت نفقه مبلغ بیشتری را به منظور تحصیل فرزند در دبیرستان غیر انتفاعی از من درخواست کند؟ لطفا در پاسخ ماده قانونی مدنی مربوطه را نیز برایم ذکر نمایید. سپاسگزار از راهنمایی‌تان.

پاسخ ها :

روح اله چگنی

روح اله چگنی :

استان :

نه مادر ایشان نمی تواند شما را ملزم به پرداخت شهریه مدرسه غیرانتفاعی فرزندتان نمایدچون پرداخت نفقه باید بصورت متعارف وبا توجه به اوضاع واحوال شما باشد.