مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی

بسمه تعالی
عرض ادب واحترام همچنین خسته نباشید.
خدمتتون عارضم که امروز یک برگ ابلاغیه به ادرس منزل بنده وبه نام بنده اوردند مبنی بر شکایت خانم xعلیه شما ،در مهلت مقرر برای دفاع از اتهام انتسابی دائر بر کلاهبرداری مرتبط با رایانه در این شعبه حاضر شوید .
ولی من نه شاکی رو میشناسم نه کارم مربوط به رایانه هست .حال میخواستم بپرسم که چی میتونه باشه .
مننونم با تشکر

پاسخ ها :

روح اله چگنی

روح اله چگنی :

استان :

ممکن است هرگونه شکایتی توسط هرشخص حقیقی اعم از زن یا مرد برعلیه شما باشد.به نظرمن بدون حضور وکیل به شعبه مربوطه مراجعه نفرمایید.
شماره تماس اینجانب:09127294492