مشاوره حقوقی رایگان - تعهدنامه فروش منزل به ازای پس گرفتن شکایات

سلام، سوالات زیادند، ببخشید و لطفا جواب بدید
اگر در یک تعهدنامه تعیین شده باشد که بعد از n سال، 1/3 بهای فروش خانه را. به عنوان زحمات سی ساله همسر و فرزند، به یک واسطه بدهد و واسطه به طرف مقابل پول را بدهد، در ازای آن طرف مقابل، تمام شکایاتش را پس گرفته و هیچ گونه حقی مطالبه ننماید، حال بعد از گذشت یک سال از زمان سررسید، چطور میتوانیم ثابت کنیم که مطالبه از زمان سررسید داشتیم؟ آیا با توجه به تعیین شدن واسطه، باید مطالبه خود را با اظهارنامه اعلام میکردیم، یا مراجعه به واسطه کافی بود؟
با توجه به اینکه دین، به صورت مشخص n تومن نیست، بلکه بهای فروش خانه است به پول رایج، آیا می توانیم خسارت تاخیر تادیه بگیریم؟
خانه به نام شخص دیگری است، اما کسی که باید خانه را بفروشد، از اتباع هست و نمیتواند خانه به نامش باشد، فقط وکالت تام فروش دارد، آیا ایشان میتواند خانه دیگری بخرد و ادعا کند،منظور تعهد نامه این خانه است؟ در حالی که همسایه ها شاهدند که این خانه مال ایشان است

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..نیازی ب فروش منزل نیست و فقط باید یه کارشناس قیمت منزل را مشخص کند و یک سوم از قیمت ان متعلق ب شما میشود.از طریق دادگاه ب طرفیت واسطه و متعهد دادخواست مطالبه یک سوم از بهای منزل با جلب نظر کارشناس مطرح کنید

روح اله چگنی

روح اله چگنی :

استان :

سوال شما مبهم است لطفا با اینجانب تماس حاصل بفرمایید :09127294492