مشاوره حقوقی رایگان - سهم مشاع باغ

با سلام
دو قطعه باغ با 7 نفر وارث بعلت عدم توافق بین وراث اقدام قضایی کردیم
دادگاه بعد از استعلام از شهرداری و جهاد حکم عدم افراز و عدم تفکیک صادر کرد و حکم فروش صادر کرد
بعد از 3 مزایده هنوز خریداری بعلت بزرگ بودن باغها و مبلغ بالا پیدا نشد البته قیمتهای کارشناسی پایین هست
و هر دو باغ بعلت عدم رسیدگی از بین رفته اند
2 تا سوال دارم
1- چرا قانون در این مرحله پیشنهاد دیگری ندارد مثلا 30 درصد پایین تر از قیمت کارشناسی خود دولت مصادره نمیکند
2- آیا بعلت عدم رسیدگی سازمانهای ذیربط مانند منابع طبیعی یا جهاد کشاورزی میتواند باغهارو مصادره یا تملک کند
و در آخر چاره ای دیگری هست

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
١-مشكل در دست اقدام هست.
٢-خير
٣- راههايي وجود دارد. براي مشاوره تماس و مراجعه حضوري لازمست و استفاده از تجارب حقوقي ايشان راهگشا خواهد بود.