مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و خسته نباشید شوهرم هر هشت ماه سکه میده زنش هشت ماه پیش اعتراض کرد شد هفت ماه الآن سکه بالا رفته شوهرم خودش نداره بده منم کمی دارایی داشتم مینی سوپر باز کردم بنام خودمم اگه سکه نتونه بده بنده راضیم مغازه بدم شاید بیست تومن باشه در صورت که سکه 150سکه است میخوام مغازه ببخشم برا همیشه شرش کم شه به غیر از این چیزی نداریم این دفعه سکه ندم مغازه میشه جای سکه داد و برا همیشه خلاص شد یا تقسیط اقساط میشه اگه سکه گرانتر شد سال دیگه هم تقسیط اقساط بشه تشکر

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
فقط سكه قابل پرداخت است مگر با تراضي طرفين
امكان تقسيط مجدد هست.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هر گونه توافقی با رضایت طرفین مقدوره.ولاغیر.یاالله