مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک مشاع

سه دانگ از یه خانه رهنی در مهر یه عروس هست .... حکم برای تحویل خانه به صورت مشاع هست ... اما امروز حکم برای خلع ید خانه برای صاحب اصلی خانه آورده اند... در صورتی که نه کارشناس برای تحویل ملک آمده و نه خواهان... الان چرا حکم برای خلع ید خانه آمده؟؟؟درصورتی که فقط سه دانگ در مهر آن شخص هست.

پاسخ ها :

پرسشگر :

ببخشید اخه با این حکم که سه دنگ حق پدر من هیچ میشه. ..بی انصافی هست...الان پدر من کجا ساکن بشه این که الان خونه ای نداره

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هرچند که قانوناً بلا اشکال است ولیکن با ورود وکیل می شد نظر قاضی را جلب کرد.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اعتراض شودسه دانگ متعلق به پدرشمااست.موفق باشید