مشاوره حقوقی رایگان - اجرای اجراییه

سلام من درخواست اجرای اجراییه دارم خواستم ببینم با توجه به اینکه نظریه کارشناسی اصلاحیه داره چقدر زمان میبره تا مزایده و فروش صورت بگیره و آیا اگر محکوم علیه زمینهای مزروعی رو اجاره بده زمان مزایده زمین ها تا یک سال دست اجاره دار باشه تکلیف چیه؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.زمان مزایده بستگی به تراکم کار در اجرای احکام داره.اجاره اثری ندارد.یاالله