مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی

با سلام
احتراما اینجانب و خانم بنده از خانمی که به ما تهمت افترا و تهدید کرده بود شکایت کرده بودیم و پرونده کامل بود دوتا گزارش از 110 تحقیقات کلانتری با این وجود طبق ماده 265 فقدان اثبات تشخیص داده شده و پرونده مختومه.
لذا خواهشمندم راهنمایی بفرمایید چیکار باید کرد.

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..وقتی قرار منع تعقیب صادر میشه قابل اعتراض در دادگاست..اگر به خاطر فقدان ادله اثباتی بوده میتوانید مجددا شکایت کنید ولی اینبار ادله خود را ارائه دهید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درپرونده کیفری شما باتوجه به کافی نبودن ادله قرارمنع تعقیب صادرشده ولی شمامی توانید ظرف ده روز ازتاریخ ابلاغ به قراردادسرا باارایه لایحه دفاعیه وارایه ادله دردادگاه اعتراض کنید